Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co ten Rajot odwalił?

Firemeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kubon i Mokkate też do gold'ów,ogólnie to RIOT chciał aby te high-dywizje poszły w dół i tak się stało.

Ale przecież jak ktoś zasługuje,to wycarruje i wyjdzie do dywizji w której powinien być.

Opublikowano

No nightblue własnie mial Plat I

Tylko juz wbił diamond :)

Pozatym dla "pro" taki diamond I to kwestia paru dni

x

Pasjonat
Opublikowano

No i po co spamować? Diamenty i tak wrócą do diamentu a challengery do challengeru proste

.

Opublikowano

Dzięki temu zmniejszy się ilość słabych graczy w wyższych dywizjach, ci co byli wyżej to wskoczą szybko za to boosted account spadną tam gdzie ich miejsce.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ci pro gracze dla nich nie jest to problem żeby się wybić z golda do challengera/diamentu dlatego że potrafią używać mózgu i 90% z nich ma po parę tysięcy gier tak więc myślą o wiele szybciej i wiedzą co się stanie.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

@up

wiedzą kiedy koniec świata ? jak wiedzą co się stanie, to dlaczego przegrywają ? przecież wiedzą, że np mundo użyje w danym miejscu i czasie tasaka ;).

@top

i tak wrócą na stare śmieci.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja gram 1 mecz dziennie i myslalem ze uda mi sie wbic platyne (bylem gold II), a tu patrze reset mam 3 winy 3 losy 2 loss prevented czyli bedzie silver-braz i od nowa musze wychodzic co zajmie mi jakies 50-100 meczy -,- Mogli zrobic taki reset jaki mial byc czyli wszystkich wbijac do lig z ich mmr

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...